English - recreational guide to Latvia Русский - путеводитель отдыха в Латвии
Sākums > Restorāni, bāri, kafejnīcas > Klubi >

Dstyle Black

 Adrese  Palasta iela 10, Rīga
 Tālrunis  +371 2788 77 71
Klubs Dstyle Black ir viena no jaunākajām izklaides vietām galvaspilsētā, kas tika atvērta 2012. gada sākumā, Palasta ielā 10.

Līdz šim klubs atradās Skārņu ielā 9, kurš tika pārveidots par Dstyle Lounge, kas arī turpmāk saviem klientiem piedāvās nobaudīt īpašo franču un itāļu virtuves šarmu un kokteiļu niansēto garšas pasauli.

Dstyle Black jaunajās telpās turpina iesāktās tradīcijas - izklaidēt pilsētas stilīgākos iedzīvotājus, vietējās slavenības un viesus.

Kluba interjers veidots melnos toņos un tas ir raksturojams kā skarbais glamūrs - spožas lustras un lakādas mēbeles ar industriālām sienām un instalāciju elementiem.

Klubs darbojas katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu no plkst. 22:00 - 06:00.

Katru ceturtdienu, piektdienu un sestdienu laika posmā no plkst. 22:00 – 24:00 visiem dzērieniem ir 50 % atlaide.

Šobrīd par galveno māksliniecisko vadītāju un rezident-dīdžeju Dstyle Black darbojas 2011.gada stilīgākais Latvijas dziesmu izpildītājs Markus Riva, kurš klubā pie DJ pults ir sastopams katru piektdienu. Tāpat klubā spēlē DJ OZ jeb mūziķis Ozols, DJ Rob4Real u.c.

Reizi mēnesī klubā viesojas arī ārvalstu DJ - no ASV, Vācijas, Zviedrijas un citām Eiropas pilsētām. Klubs katru nedēļu saviem klientiem piedāvā tematiskos pasākumus, modes sarīkojumus un kvalitatīvu atpūtu, nepiespiestā gaisotnē.

Sīkāka informācija par pasākumiem:
www.dstyle.lv
facebook.com/DstyleRiga
twitter.com/dstyle_lv

Novērtēt šo vietu

Vērtējumus un komentārus var dot tikai oHo.lv reģistrēti lietotāji.
Kliko šeit, lai pieslēgtos reģistrētā lietotāja rezīmā.
Kliko šeit, lai reģistrētos oHo.lv.
Par šo klubu vēl nav saņemti komentāri


Iesakām: Iepazīšanās  | Auto atsauksmes un info  | Filmas  | Apsveikumi  | Anekdotes  | Joki  | Video  | Degvielas cenas  | Iepazīšanās internetā 
Uzzini, ko nozīmē Tavs sapnis - sapņu tulks.