English - recreational guide to Latvia Русский - путеводитель отдыха в Латвии
Sākums > Viesnīcas >

Dome Hotel & Spa

 Adrese  Miesnieku iela 4 , Rīga
 Tālrunis  67509010
 Mājas lapa  www.domehotel.lv/lv/
Dome Hotel & Spa ir unikāls arhitektūras piemineklis, kas celts pirms 400 gadiem un ko 2009. gadā restaurējuši Latvijas dizaineri, mākslinieki un amata meistari, izmantojot jaunākās pasaules tehnoloģijas.

Mūsu izsmalcinātā un mājīgā viesnīca, kurā senatnes atmosfēra harmonē ar luksus viesnīcas komfortu, atrodas pašā vecpilsētas centrā, Rīgas baznīcu un šauro bruģēto ieliņu labirintu ieskauta, kur katrs bruģakmens dveš vēstures elpu. Dažu minūšu gājiena attālumā no Dome Hotel & Spa atrodas ievērojami kultūras un arhitektūras pieminekļi un vecpilsētas reliģiskās svētvietas, kā arī daudz vietu, kur iespējams labi pavadīt laiku - restorāni, bāri, klubi, dizaineru veikaliņi.

Mūsu Spa centrs var Jums kļūt par vietu veiksmīgam dienas sākumam vai lieliskam grūtas dienas noslēgumam. Atbrīvojieties no ikdienas stresa, paceliet tonusu pirms svarīgas tikšanās, sagatavojieties romantiskām vakariņām vai, galu galā, vienkārši atslābinieties – mūsu Spa piedāvājumā ir daudzi risinājumi: sākot ar turku pirti Hammam un somu saunu līdz oriģinālām procedūrām, kas izstrādātas, ņemot vērā jaunākās tendences skaistumkopšanas un veselības jomā.

Viesmīlība, personāla profesionālisms un sirsnība, nevainojamais serviss, izsmalcinātais un elegantais numuru stils, kā arī kopējā siltuma un mājīguma atmosfēra veido Dome Hotel & Spa par vietu, kuru nav iespējams aizmirst un kurā gribas atkal un atkal atgriezties.
 Vērtējums:  Ēdienkarte: 4.33  Cenas: 5.75  Vide: 8  Kopā: 5.86 (5 balsis)

Novērtēt šo vietu

Vērtējumus un komentārus var dot tikai oHo.lv reģistrēti lietotāji.
Kliko šeit, lai pieslēgtos reģistrētā lietotāja rezīmā.
Kliko šeit, lai reģistrētos oHo.lv.
Komentāri
cik ilgi, kā viesi tur jutaties
 2011-07-10 06:03:00 (lolitagindrakarla)
Ēdienkarte: 6 / Cenas: 7 / Vide: 5
Labaku dizaineri vajag,bet pavisam nopietni.
 2015-05-14 19:26:00 (bacets77)
Vērtējumi bez komentāriem::
caksbeznoriss: -/Cenas: 2 / -; rasells: Ēdienkarte: 6 / Cenas: 4 / Vide: 10; alli23: Ēdienkarte: 1 / Cenas: 10 / -;


Iesakām: Iepazīšanās  | Auto atsauksmes un info  | Filmas  | Apsveikumi  | Anekdotes  | Joki  | Video  | Degvielas cenas  | Iepazīšanās internetā 
Uzzini, ko nozīmē Tavs sapnis - sapņu tulks.