English - recreational guide to Latvia Русский - путеводитель отдыха в Латвии
Sākums > Izklaide, sports >

Airtraining

 Adrese  Slokas 79a , Rīga
 Tālrunis  +37125474744
 Mājas lapa  www.airtraining.lv/
Pilotu skola „AirTraining” ieņem līderpozīciju aviācijas sākuma izglītības jomā Latvijā!

Jums tā ir lieliska iespēja izmainīt savu dzīvi, izvairīties no ikdienas rutīnas iegūstot jaunas ar neko citu nesalīdzināmas sajūtas ko sniedz lidojums.

Pēc kursa pabeigšanas jūs iegūsiet Eiropas parauga JAR-FCL PPL (A) privātā pilota licenci, kura ļaus jums lidot ne tikai Eiropas savienības teritorijā bet arī ārpus tās, un iespējams tas kalpos kā sākumpunkts jūsu ceļam uz lielo aviāciju!

Mēs nodrošinām kvalitatīvu, viegli uztveramu teorētiskā kursa apgūšanu, kura balstās uz pieredzējušiem pasniedzējiem un plašu materiālo bāzi.

Mūsu skolas lidošanas instruktori ir pieredzējuši piloti kuri joprojām strādā tādās aviokompānijās kā AEROFLOT, LATAVIA, CONCORS AIRCOMPANY, AIRBALTIC, EXECUTIVE AIRLINES. Pilotu nolidojums ir vairāk kā 10000 stundas.

Praktiskām apmācībām mēs piedāvājam lidmašīnas CESSNA F172N „Skyhawk” un CESSNA 182 „Skylane” kuras izceļas ar augstu drošību, kā arī ir vienkāršas vadībā un ideāli piemērotas sākuma apmācībai.

Mēs piedāvājam arī izklaides un ekskursijas lidojumus visiem lidot gribētājiem.

Vienas dienas pilots
Vai Jūs vēlaties izmēģināt sevi pilota statusā?
Mēs sniegsim Jums iespēju īstenot šo sapni.
Pēc iepriekšējās sagatavošanās – ka pilots, pieredzējušā pilota – instruktora pavadībā. Jūs saņemsiet neaizmirstamus iespaidus no lidmašīnas patstāvīgas vadīšanas. Iespējams, tas kardināli mainīs Jūsu dzīvi un Jūs padomāsiet par apmācību un pilota karjeru?!
(Programmā ir paredzēta 1 lidojumu stundā)

Novērtēt šo vietu

Vērtējumus un komentārus var dot tikai oHo.lv reģistrēti lietotāji.
Kliko šeit, lai pieslēgtos reģistrētā lietotāja rezīmā.
Kliko šeit, lai reģistrētos oHo.lv.
Par šo vietu vēl nav saņemti komentāri


Iesakām: Iepazīšanās  | Auto atsauksmes un info  | Filmas  | Apsveikumi  | Anekdotes  | Joki  | Video  | Degvielas cenas  | Iepazīšanās internetā 
Uzzini, ko nozīmē Tavs sapnis - sapņu tulks.