English - recreational guide to Latvia Русский - путеводитель отдыха в Латвии
Sākums > Viesnīcas >

Mālpils muiža

 Adrese  Pils iela 6, Mālpils, Rīgas raj., Rīgas raj.
 Tālrunis  67102555
 Mājas lapa  www.malpilsmuiza.lv
Mālpils muiža ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kuras rekonstrukcija pēc divu gadu darbiem noslēdzās 2008.gada augustā. Mālpils muižā izveidota četrstāvu dizaina viesnīca, kurā atrodas 17 plaši, gaumīgi, un izsmalcinātā stilā veidoti numuriņi. Muižā restaurēti vecie kamīni un podiņu krāsnis, ozolkoka kāpnes un tumšie paneļu griesti, svinību zālē atjaunots vecais zvaigžņu parkets. Muižas interjers papildināts ar antīkām klasicisma un bīdermeijera stila mēbelēm, latviešu vecmeistaru gleznām, vēsturisku klavesīnu, svečturiem un citām vērtīgām greznumlietām. Mālpils muiža pasākumiem piedāvā 10 dažāda izmēra zāles līdz 150 cilvēkiem- banketu vai konferenču telpas, zāles svinībām un kāzām, deju zāli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu, Restorāna telpu ar plašu terasi, Cigāru zāli un Bibliotēku.

Baroka stila parks, dabas ainava un pārējās muižas kompleksā ietilpstošās ēkas, paver dažādas atpūtas iespējas. Romantiski izbraucieni pa dīķi koka laivās. Kafijas baudīšana kokgriezumiem rotātajā Tējas Namiņā. Pastaigas cauri plašajam muižas parkam, šķērsojot Mīlestības tiltiņu. Tējas dzeršana, aplūkojot muižas bibliotēkas grāmatu krājumus. Izturēta vīna baudīšana tieši no muižas vīna pagraba. Atpūta ērtajos Cigāru zāles dīvānos. Spēles bērniem speciāli izveidotā Rotaļu laukumā. Mālpils muiža piedāvā iespēju ar senatnīgiem riteņiem doties uz vietējo pienotavu un nogaršot izslavēto Mālpils sieru.
Restorāns jāpiesaka 2 stundas iepriekš.

Mālpils muiža piedāvā Jums pavadīt romantiskus vakarus, nakšņojot greznos muižas apartamentos un vakariņojot velvētajā restorānā. Piedāvājam Jums izbaudīt mieru un klusumu Cigāru zāles ērtajos dīvānos pie iedegta kamīna, nesteidzīgi baudot kādu no muižas bāra gardajiem kokteiļiem.
 Vērtējums:  Ēdienkarte: 8.00  Cenas: 6.00  Vide: 9  Kopā: 7.67 (1 balsis)

Novērtēt šo vietu

Vērtējumus un komentārus var dot tikai oHo.lv reģistrēti lietotāji.
Kliko šeit, lai pieslēgtos reģistrētā lietotāja rezīmā.
Kliko šeit, lai reģistrētos oHo.lv.
Komentāri
Ēdienkarte: 8 / Cenas: 6 / Vide: 9
Lieliski pavadīju laiku Romantiskaja vakarā, ļoti garšīgas vakariņas, lielisks serviss. Un interjers vienkārši perfekts - īsta klasicisma pērle. Klusa, mierīga atmosfēra.
 2009-08-28 23:05:00 (Kreksis1970)


Iesakām: Iepazīšanās  | Auto atsauksmes un info  | Filmas  | Apsveikumi  | Anekdotes  | Joki  | Video  | Degvielas cenas  | Iepazīšanās internetā 
Uzzini, ko nozīmē Tavs sapnis - sapņu tulks.