English - recreational guide to Latvia Русский - путеводитель отдыха в Латвии
Sākums > Viesnīcas > Viesu nami >

medzabaki

 Adrese  Medzābaki-2, Lilaste Carnikavas pag. Rīgas raj., - ārpus LV -
 Tālrunis  +371 714 7070
Ikdienas ritms, pilsētas burzma – kā gribētos ko jaunu un neparastu, projām no tā visa!

Beidzot esam izbraukuši no skaļās, aktīvās, bet burvīgās lielpilsētas Rīgas, pa ceļam vērojot skaistās lauku un mežu ainavas izjūtot mieru, ko dāvā mums daba. Un nav svarīgi vai tā ir aukstā, baltā ziema; siltā, saulainā vasara; dzestrais, bet savādu izjūtu pilnais pavasaris vai krāsainais rudens. Nozīmīgākais ir sajust un izbaudīt šo gadalaiku, smelties enerģiju, spēku un izjust harmoniju. Cik Latvija ir skaista!

Šādu iespēju Jums piedāvā viesnīca „Medzābaki” - lielākā guļbūves viesnīca Baltijā un Skandināvijā, kas atrodas pašā Lilastes ezera krastā, tikai 35 km no Rīgas centra, Rīga – Tallina lielceļa malā.

Prasmīgi apvienojot senatnīgo ar mūsdienīgo, ir izveidota lieliska vieta atpūtai un biznesam – viesnīca, restorāns, konferenču zāles, sauna ar baseinu un bērnu laukums. Viesnīca Medzābaki – pilnīgi noteikti ir labākā atpūtas vieta Rīgas rajonā ģimenēm. Parūpēsimies arī par Jūsu auto, kuru varēsiet novietot ērtā stāvvietā pie pašas viesnīcas.

Mēs piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu, lai darbs un atpūta ar darba kolēģiem, sadarbības partneriem, draugiem vai ģimeni Jums paliktu atmiņā un lai vienmēr gribētos atgriezties vēl un vēl!

Trenažieru zāle
Cilājot hanteles, minot velotrenažiera pedāļus vai izmantojot skriešanas celiņu Jums uzlabos fizisko formu un atbrīvos no ikdienas stresa. Viesnīcas viesiem nodarbības trenažieru zālē - bez maksas.

Infrasarkanā pirts
Sildīšanās notiek 40 - 60 C. Sildelementi iedarbojas tieši uz cilvēka ķermeni, nevis silda gaisu. Šis siltums iekļūst cilvēka organismā 4 cm dziļumā, parastajā pirtī - 0.5cm. Kas savukārt uzlabo Jūsu imūnsistēmu, organisma darbību un veicina liekā svara un celulīta izdalīšanos. Pirti vienlaicīgi var apmeklēt 4 cilvēki. Mūsu viesiem infsasarkanā pirts iekļauta numura cenā.


Atpūtas centrs
Viesnīcā izvietotā pirts palīdzēs atbrīvoties no ikdienā uzkrātā sasprindzinājuma. Omulīgs telpu dizains, baseina ūdens čalas un iespēja izmēģināt spēkus peldot pret straumi – un Jūs esat kā no jauna piedzimis.

Bērnu laukums
Kamēr Jūs esat aizņemti ar nopietnām lietām, Jūsu bērns varēs pavadīt laiku bērnu laukumā Medzābaku bites kompānijā. Kopā ar draugiem varēs uzspēlēt dažādas aizraujošas spēles, braukt pa slidkalniņu vai pārvarēt šķēršļu joslu.
 Vērtējums:  pakalpojumi: 5.40  Cenas: 4.60  Vide: 7  Kopā: 5.67 (5 balsis)

Novērtēt šo vietu

Vērtējumus un komentārus var dot tikai oHo.lv reģistrēti lietotāji.
Kliko šeit, lai pieslēgtos reģistrētā lietotāja rezīmā.
Kliko šeit, lai reģistrētos oHo.lv.
Komentāri
pakalpojumi: 6 / Cenas: 5 / Vide: 8
biju vasaras saakumaa, visaa visumaa jauka un skaista vieta, kur atpuusties kopaa ar gimeni.
 2006-09-28 21:04:00 (babita)
pakalpojumi: 5 / Cenas: 3 / Vide: 6
Neadekvāti dārgi. Neomulīgi.
 2006-10-08 14:27:00 (Roberta13)
pakalpojumi: 1 / Cenas: 1 / Vide: 1
:(
 2010-02-27 16:28:00 (man_41)
pakalpojumi: 8 / Cenas: 9 / Vide: 10
Bieži pa ceļam :))))
 2016-07-15 22:46:00 (Ernestiine)
pakalpojumi: 7 / Cenas: 5 / Vide: 10
Blakus mājām
 2022-07-28 03:02:00 (Spoks2004)


Iesakām: Iepazīšanās  | Auto atsauksmes un info  | Filmas  | Apsveikumi  | Anekdotes  | Joki  | Video  | Degvielas cenas  | Iepazīšanās internetā 
Uzzini, ko nozīmē Tavs sapnis - sapņu tulks.